Repair café Boechout 2016

18/05/2016 - Antwerpen - Boechout-Vremde

We gooien ontzettend veel weg. Ook voorwerpen (kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, servies, speelgoed) waar bijna niets mis mee is en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zijn.

REPAIR CAFÉ is een vrijwilligersinitiatief dat wil helpen om de afvalberg te verkleinen, mensen samenbrengen en bijdragen aan een duurzame(re) samenleving

Op het REPAIR CAFÉ zijn vrijwillige elektriciens, naaisters, timmerlieden en fietsenmakers aanwezig, die samen met de bezoekers aan de slag gaan. Wie niets te repareren heeft, kan ook een kop koffie of thee komen drinken en een handje toesteken bij de reparaties van andermans defecte spullen.

REPAIR CAFÉ is ook een plek om iets bij te leren want reparateurs delen graag hun kennis REPAIR CAFÉ-agenda: ‘Een nieuw leven voor kapotte spullen’

Zaterdag 30 april 2016 om 13u in zaal Vooruit te Boechout

Repair café Boechout is een samenwerking van kwb Boechout, OKRA en de Milieuraad.

Fietsersbond Boechout-Vremde steunt actief dit initiatief. Altijd al willen weten hoe je nu even je remmen of versnellingen bijstelt, hoe je best je ketting smeert of band plakt? Breng dan zeker je fiets mee en we helpen je op weg!

Sfeerfoto's zijn hier terug te vinden.