Kalender

13/05/2019 - Algemeen

Vrij 20/9 > 31/10: Online publieksverkiezing 'Fietsstad/-gemeente'

Di 19/11: Opstartvergadering Fietsersbond Lommel.
Op deze opstartbijeenkomst kom je te weten hoe een afdeling van de Fietsersbond werkt en wat het allemaal inhoudt. Meer info.

Za 16/11: Algemene Vergadering en vormingen in Aalst
In november worden weer enkele boeiende fietsworkshops en lezingen georganiseerd over actuele fietsthema’s. In het najaar maken we het programma bekend. Meer info via Fenna.

Do 21/11: Inspiratiedag Netwerk Duurzame mobiliteit in Deinze
Hoe beweeg je mensen ertoe de eigen auto te laten staan en meer te kiezen voor combinaties van vervoersmiddelen. Een inspiratiedag rond multimodaliteit. Meer info.

Woe 11/12/2019, 20-22u: Vorming Fietsbarometer in De Winkelhaak in Antwerpen
De fietsbarometer bevat voornamelijk gegevens die onze meetfietsers opmeten en die een héle grote bron van informatie kunnen zijn voor de afdelingen in de Provincie Antwerpen! Werner, één van de meetfietsers van de Fietsersbond, presenteert en overloopt samen met jullie alle gegevens op de fietsbarometer. Meer info via Fenna.

Vrij 20/03/2020: Nationale Applausdag voor Fietsers
Met zoveel mogelijk teams geven we over heel België applaus voor mensen die zich tijdens de ochtendspits met de fiets verplaatsen. Meer info

Za 21/03/2020 Algemene Vergadering en vormingen in Brussel
In maart 2020 worden weer enkele boeiende fietsworkshops en lezingen georganiseerd over actuele fietsthema’s. In het najaar maken we het programma bekend. Meer info via Fenna.

Bekijk zeker ook onze events op Facebook!