Kalender

13/05/2019 - Algemeen

Een greep uit wat er te beleven valt op en naast de fiets de komende maanden! Bekijk zeker ook onze events op Facebook!

Woe 11/9 Opstartbijeenkomst Fietsersbond Zemst
Op deze bijeenkomst kom je te weten hoe een afdeling van de Fietsersbond werkt en wat het allemaal inhoudt. Dit is een eerste, aftastende en vrijblijvende bijeenkomst: je kan Fietsersbond Zemst helpen opstarten met een klein of groot engagement, of gewoon eens komen luisteren als sympathisant. Meer info.

Do 19/9: Opstartbijeenkomst Fietsersbond Kapellen
Op deze bijeenkomst kom je te weten hoe een afdeling van de Fietsersbond werkt en wat het allemaal inhoudt. Dit is een eerste, aftastende en vrijblijvende bijeenkomst: je kan Fietsersbond Kapellen helpen opstarten met een klein of groot engagement, of gewoon eens komen luisteren als sympathisant. 

16-22/9 Week van de mobiliteit
Zoals elk jaar worden in de week van de mobiliteit Vlamingen uitgenodigd om zich eens anders voort te bewegen dan in hun verstokte auto met allerlei initiatieven van duurzame mobiliteitsorganisaties, zoals de Fietsersbond. Meer info 

Za 16/11 Algemene Vergadering en vormingen in Aalst
In november worden weer enkele boeiende fietsworkshops en lezingen georganiseerd over actuele fietsthema’s. In het najaar maken we het programma bekend. Voor meer info mail naar Fenna.

Do 21/11 Inspiratiedag Netwerk Duurzame mobiliteit in Deinze
Hoe beweeg je mensen ertoe de eigen auto te laten staan en meer te kiezen voor combinaties van vervoersmiddelen. Een inspiratiedag rond multimodaliteit. Meer info.

Vr 20/03/2020 Nationale Applausdag voor Fietsers
Met zoveel mogelijk teams geven we over heel België applaus voor mensen die zich tijdens de ochtendspits met de fiets verplaatsen. Meer info

Za 21/03/2020 Algemene Vergadering en vormingen in Brussel
In maart 2020 worden weer enkele boeiende fietsworkshops en lezingen georganiseerd over actuele fietsthema’s. In het najaar maken we het programma bekend. Voor meer info mail naar Fenna.