Nieuwsbrief 2015

02/12/2015 - Antwerpen - Boechout-Vremde

Fietsersbond Boechout-Vremde wil iedereen bij het begin van 2015  een goed  en gezond jaar wensen met veel en veilig fietsplezier !

Al onze leden nodigen we graag uit op ons JAARFEEST op vrijdagavond 6 februari  samen met onze AZURA-vrienden (Aartselaar-Edegem-Hove-Kontich-Mortsel). We zijn te gast in zaal Prinsenhof in Hove. Gastspreker is Peter Vermeulen, bedenker van Ringland. Hij komt ons die avond Ringland voorstellen en ons vertellen welke de positieve gevolgen de overkapping van de Antwerpse ring heeft voor de Antwerpse zuidrand. De verschillende afdelingen stellen in het kort hun activiteiten van het komende jaar voor. Verder worden de trouwe leden in de bloemetjes gezet. De stilaan legendarisch geworden ludieke quiz staat uiteraard ook weer op het menu. En natuurlijk krijgt iedereen de kans voor een gezellige babbel bij 'een natje en een droogje'. Belangstellenden worden vanaf 19u.30 verwacht in zaal Prinsenhof in Hove (Kapelstraat 19). We starten om 20u.

werkjaar 2015 – korte vooruitblik

fietsweekend naar Laarne

Op 9 en 10 mei gaan we samen met Fietsersbond Hove op fietsweekend. Hiervoor ontvangt u kortelings meer informatie.

vijfjarig bestaan

Fietsersbond Boechout-Vremde bestaat dit jaar 5 jaar. Dit gaan we niet ongemerkt laten voorbij gaan. We willen u graag samen met de andere leden van Fietserbond Boechout-Vremde uitnodigen op zondagnamiddag 7 juni voor een gezellige babbel en een drankje. Meer info volgt later. 

applausactie

Zoals in 2014 houden we ook dit jaar een applausactie. Deze zal plaatsvinden op vrijdagochtend 20 maart. We wuiven de winter weg, en applaudisseren voor alle fietsers, al dan niet met lentekriebels. Liefhebbers die willen meedoen, mogen zich alvast aanmelden per wederkerende mail.

fietstocht najaar

Onze vorige fietstocht langs monumenten in Boechout dateert al van 2 jaar geleden. Boechout heeft echter zoveel interessants te bieden dat een vervolg niet kon uitblijven. Eind september komt deze eraan. Meer info later.

andere activiteiten

Daarnaast plannen we nog andere activiteiten rond fietsveiligheid, fietsvoorzieningen en educatie. Bent u hierin geïnteresseerd dan nodigen we u graag uit op 1 van onze werkvergaderingen. Wie weet, krijgt u wel de kriebels te pakken om mee te werken. Voor meer informatie, neemt u best contact op met Jan Bosselaers, Hovesesteenweg 58, 03/289.55.13 of fietsersbond.boechoutvremde@gmail.com