Joris De Wilde nieuwe voorzitter Fietsersbond Melle

01/01/2015 - Oost-Vlaanderen - Melle

Initiatiefneemster Anneleen Monsieur naar gemeenteraad

Sinds 1 januari hebben we een nieuwe voorzitter. Anneleen Monsieur wordt vanaf februari gemeenteraadslid. Omwille van de neutraliteit bij de Fietsersbond, kan en wenst ze die functie niet te combineren met een bestuursmandaat in onze afdeling. Ze wil wel actief blijven als kernlid.

We danken Anneleen alvast voor het initiatief (ruim een jaar geleden) om een lokale Fietsersbond-afdeling op te richten en voor haar inzet als voorzitter het voorbije jaar. We wensen haar veel succes als gemeenteraadslid en hopen dat ze de belangen van de fietser vanuit die rol alleen maar nog sterker kan verdedigen bij het beleid. Anneleen gaf ook aan actief te blijven in de kerngroep van onze afdeling.

Joris De Wilde, voorheen secretaris, zal Anneleen opvolgen als voorzitter. Met zijn getoonde dossierkennis is hij daar de geknipte man voor! Hij wordt als secretaris opgevolgd door Chris Rubbrecht. Penningmeester blijft Diedert Debusscher, die ook instaat voor de communicatie en pr. Samen met de groep van actieve kernleden, ijveren ze ervoor dat fietsen door Melle stap voor stap veiliger en comfortabeler wordt.